WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

FOTOSTUDIO / WORKSHOPRUIMTE HUREN?

 

Ben je op zoek naar een mooie ruimte met uitstraling dan zit je hier goed! Onze prachtige workshopruimte in het centrum van Dordrecht leent zich uitstekend voor het geven van workshops op het gebied van bijvoorbeeld sieraden maken, visagie, breiworkshops, handlettering, en allerlei andere creatieve workshops. De ruimte huren voor portretfotografie, brainstormsessies, kledingruilen, kleur en stijladviezen,vergaderingen of cursussen is ook goed mogelijk. De ruimte is 37 vierkante meter groot en ruim genoeg om met een flinke groep aan de slag te gaan. De tafel biedt 10 plaatsen. Daarnaast is er de hoge bar met spiegels waar je ook nog 4 tot 6 mensen kunt plaatsen. Ook biedt de studio een fotohoek met een witte achterwand, flitser met softbox voor (portret)fotografie.

 

Je kunt de ruimte 's morgens, 's middags of 's avonds huren. Kijk op onderstaande foto 's hoe het eruit ziet.

 

Wil je ook nog een ontbijt of een lunch laten verzorgen dan is dat geen probleem. Dat kan al voor zes euro p.p. vanaf 4 personen. Een schaal met zachte broodjes met rijk beleg (wit en bruin, naar wens vegetarisch, 2 broodjes p.p.), sap en fruit of fruityoghurtje en iets lekkers wordt dan gebracht. Met mooi weer kun je lunchen in de prachtige tuin.

 

Prijslijst per 1 januari 2019:

 

Een dagdeel huren:

Tijd: van 09.00 tot 13.00

Tijd: van 13.00 tot 17.00 

Tijd: van 17.00 tot 21.00

Kosten per dagdeel: 55 euro incl.BTW.

Twee dagdelen aaneengesloten: 95 euro incl. BTW.

Drie dagdelen aaneengesloten  : 130 euro incl. BTW.

 

Ben je op zoek naar een vaste werkplek voor bijvoorbeeld een dag in de week. Neem dan even contact op.

 

De ruimte is gevestigd in de Prinsenstraat 34 te Dordrecht. Om de hoek op ongeveer vijf minuten loopafstand is aan de Spuihaven een grote parkeergarage. Ook winkels, cafe's en restaurants bevinden zich in de nabije omgeving op vijf minuten loopafstand.

 

KOM VERKOPEN!

 

Wij zijn van plan om voortaan op zondagmiddag ( koopzondagen) open te gaan. Ook op andere middagen zijn er mogelijkheden. Daarom zijn we op zoek naar creatieve ondernemers die leuke spulletjes verkopen. Denk aan mooie keramiek, hippe kleding, unieke zelfgemaakte dingen. Maakt niet uit, als het voor de klant maar leuk en aantrekkelijk is om binnen te stappen. Dus vind jij het leuk om af en toe een middagje gebruik te maken van onze inspirerende ruimte, laat het ons weten! We bieden een leuk concept en vinden een fijne samenwerking altijd een mooie toevoeging. Bij interesse even mailen via de site met vermelding van wat je aanbiedt en je voorkeursdata!

 

Heb je nog vragen of wil je de workshopruimte boeken?

 

Via het contactformulier is dat zo gedaan.