WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

FOTOSTUDIO / WORKSHOPRUIMTE HUREN?

 

Ben je op zoek naar een mooie ruimte met uitstraling dan zit je hier goed! Onze prachtige workshopruimte in het centrum van Dordrecht leent zich uitstekend voor het geven van workshops op het gebied van bijvoorbeeld sieraden maken, visagie, breiworkshops, handlettering, en allerlei andere creatieve workshops. De ruimte huren voor babyshowers, portretfotografie, brainstormsessies, kledingruilen, kleur en stijladviezen,vergaderingen of cursussen is ook goed mogelijk. De ruimte is 40 vierkante meter groot en ruim genoeg om met een flinke groep aan de slag te gaan. De tafel biedt 12 plaatsen. Daarnaast is er de hoge bar met spiegels waar je ook nog 4 tot 6 mensen kunt plaatsen. Ook biedt de studio een fotohoek met een witte achterwand, flitser met softbox voor (portret)fotografie.

 

Je kunt de ruimte 's morgens, 's middags of 's avonds huren. Kijk op onderstaande foto 's hoe het eruit ziet.

 

Wil je ook nog een ontbijt of een lunch laten verzorgen dan is dat geen probleem. Dat kan al voor zes euro p.p. vanaf 4 personen. Een schaal met zachte broodjes met rijk beleg (wit en bruin, naar wens vegetarisch, 2 broodjes p.p.), sap en fruit of fruityoghurtje en iets lekkers wordt dan gebracht. Met mooi weer kun je lunchen in de prachtige tuin.

 

Prijslijst per 1 januari 2019:

 

Een dagdeel huren doordeweeks:

Tijd: van 09.00 tot 13.00

Tijd: van 13.00 tot 17.00 

Tijd: van 17.00 tot 21.00

 

Kosten per dagdeel: 55 euro excl.BTW. Kosten per dagdeel op Zaterdagen 75 euro.

Twee dagdelen aaneengesloten: 95 euro excl. BTW. Zaterdagen 125 euro.

Drie dagdelen aaneengesloten  : 130 euro excl. BTW. Zaterdagen 150 euro.

 

Ben je op zoek naar een vaste werkplek voor bijvoorbeeld een dag in de week. Neem dan even contact op! Dit is mogelijk tegen een gereduceerd tarief.

 

De ruimte is gevestigd in de Prinsenstraat 34 te Dordrecht. Om de hoek op ongeveer vijf minuten loopafstand is aan de Spuihaven een grote parkeergarage. Ook winkels, cafe's en restaurants bevinden zich in de nabije omgeving op vijf minuten loopafstand.

 

Heb je nog vragen of wil je de workshopruimte boeken?

 

Via het contactformulier is dat zo gedaan.