WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO
kinderfeest bij Eyecatcher Dordrecht
kinderfeest bij Eyecatcher Dordrecht

Beautyfeest!

 

Als jarige ben jij het model van de dag! Je krijgt een professionele visagie, je vriendinnen volgen een workshop make-up in stappen die op jou worden voorgedaan. Als je liever meedoet aan de workshop kan dat natuurlijk ook. Verder zijn er lekkere hapjes, snoep, drankjes en krijgen alle deelnemers een beautygift. Er worden foto 's gemaakt van het feest. Deze foto 's krijg je digitaal per mail in een aparte map toegestuurd. 

 

Voor de ouders:

 

Wilt u het feest van uw kind tot een onvergetelijke dag maken? Boek dan een volledig verzorgd kinderfeest bij Eyecatcher Dordrecht. We stellen het zeer op prijs als u de kinderen brengt aan het begin en weer ophaalt aan het einde van het feest. Natuurlijk kunt u bij binnenkomst even een kijkje nemen en wat foto 's maken als u dat wilt. De prijs bedraagt 15 euro ( aktie ) per kind. De duur van het arrangement bedraagt 120 minuten. De meest geschikte leeftijd is vanaf ongeveer 9 jaar.

 

Top idee!! Je eigen Beautyfeest thuis!

 

Liever een beautyfeest thuis? Wij bieden een complete luxe box met alles dat u nodig hebt om uw kinderen een glitter/ en glamourfeest thuis te geven. Het enige dat u nog nodig heeft is een tafel met stoelen en spiegeltjes. De inhoud van de BeautyBox is ruim voldoende voor zes tot twaalf dames en bevat 72 items die niet alleen speciaal bedoeld zijn voor kinderen maar ook voor bijvoorbeeld grote zussen en moeders. Adviesleeftijd is vanaf 7 jaar, en altijd onder toezicht van volwassenen! De box bevat veel inhoud en kan, als u hem houdt dus voor veel feestjes gebruikt worden!

 

Inhoud Beautybox, een doos vol make-up produkten!

 

1 instructievel.

1 pakketje reinigingsdoekjes.

1 doos tissues.

1 doosje wattenstaafjes.

1 pak wattenschijfjes.

1 potje of tube dagcréme.

6 lipglossen   

10 poedersponsjes.

10 oogschaduwpenseeltjes.

3 keer poeder, light, medium, dark.

3 keer foundation, light, medium, dark.

4 keer blush, twee peach en twee roze.

3 wenkbrauwpotloden Bruin 

3 Oogpotloden draaipencils Black

6 mascara 's, zwart.

6 dozen oogschaduw, verschillende kleuren.

6 verschillende kleuren trendy nagellak.

6 nagelvijlen.

 

De prijs van de box bedraagt 80 euro.

 

De produkten zijn dermatologisch getest. Bij het aanbrengen van make-up bij kinderen moet er altijd een volwassene bij zijn, om verkeerd gebruik te voorkomen. 

Voor boekingen of een bestelling van de beautybox neem je contact met ons op via onze contactpagina.

De inhoud van de box is kwalitatief altijd goed, maar kan soms qua product iets verschillen met de foto. Dit heeft te maken met de mogelijkheid tot levering.

 

De box dient uiterlijk twee weken van tevoren besteld te worden,  na betaling krijgt u bericht wanneer de BeautyBox kan worden opgehaald, of moet worden afgeleverd. Er is ook een BeautyBox voor tieners en volwassenen. De inhoud zie je hier!

 

Heeft u speciale wensen voor het kinderfeest? Neem contact met ons op via onze contactpagina. In overleg is er veel mogelijk.