WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

Speciaal voor dames die op zoek zijn naar een eigen stijl!

 

Als je wilt leren welke make-up je het best staat, en hoe je verschillende looks kunt aanbrengen is er een speciaal dagvullend programma samengesteld.

Toegankelijk, leuk en leerzaam!

 

Advies en aanbrengen Make-up:

 

De dag begint 's morgens met koffie/thee en gebak. Hierna volgt uitleg over kleuren en make-upstijlen en kapsels. We kijken goed naar wat je het best staat en beginnen stapsgewijs met de verzorging van de huid en met het leren aanbrengen van een verzorgde dagmake-up. Natuurlijk krijg je hierbij alle kleur- en stijladviezen die nodig zijn, en kun je over alle onderwerpen vragen stellen. Daarnaast krijg je kleur- en stijltips voor de aanschaf van kleding en kijken we goed naar je type figuur. Altijd handig om te weten. De nadruk blijft echter liggen op de make-up en verzorging van je huid en kapsel. Je kunt gebruik maken van alle producten in de studio.

 

Avond- feestmake-up:

 

Na de lunchpauze reinigen we het gezicht, en brengen stapsgewijs een avond/feestmake-up aan. Hierbij leer je hoe je het best kunt highlighten en shapen zodat de gezichtscontouren worden verzacht en het mooist uitkomen. Ook leer je hoe je je kapsel in model brengt met een krul- of stijltang, haarstuk, krulset of fohn. We maken steeds een voor- en nafoto. Deze krijg je later per mail toegestuurd. Aan het eind van de dag krijg je op papier een certificaat, de dag- en feestmake-up stappenplannen, en beautygifts mee. Altijd handig om later mee te oefenen.

 

Programma en kosten:

 

Het programma begint om 10.00. Om 12.30 is er een lunchpauze inclusief een heerlijke lunch. De dag eindigt om ongeveer 16.15. Als je samen met iemand dit programma wilt volgen bedragen de kosten 150 euro per persoon. Als je alleen komt bedragen de kosten 175 euro. Kom je met drie of in totaal max 4 personen, dan bedragen de kosten 125 euro per persoon. Je kunt de hele dag fris, koffie of thee gebruiken. Als je een hele dag te intensief vindt, of niet beschikt over de mogelijkheid om een hele dag te komen, dan kun je dit programma ook in twee dagdelen volgen. Je kiest zelf welke dit zijn.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat mensen zich thuis voelen, en begrijpen dat ieders wensen individueel zijn. Er is dus heel veel mogelijk, en niets moet, alles mag.

 

Deze dag is inclusief:

 

  • Individuele en intensieve begeleiding.
  • Goede sfeer, en gezelligheid.
  • Koffie met gebak.
  • Een lekkere, uitgebreide lunch voor jou alleen, of samen met je vriendinnen.
  • Een dag- en feestmake-up stappenplan.
  • Een luxe gepersonaliseerd certificaat met daarop je gevolgde thema's. (Gewoon leuk om te hebben)
  • Een lipstick, lipgloss en nagellak naar keuze.

 

 

Heb je de smaak te pakken en wil je meteen make-up aanschaffen, dan krijg je ook nog eens 50 procent korting op alle produkten!

 

Heb je nog vragen? Of wil je dit programma volgen? Via het contactformulier is dat zo gedaan. 

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

EXTRA!!!!!! INSCHRIJFWORKSHOP!

  

Heb jij altijd al willen leren hoe je je het best opmaakt, met de juiste kleuren en make-up zodat je er als vrouw echt goed uitziet? Dan is dit nu je kans! Er is een inloopworkshop op vrijdagavond 30 november 2018 om 19.00. De workshop heeft een duur van ruim twee uur, dus heb je daarna nog een feest, dan ben jij er klaar voor! Je kiest zelf een look waar jij je het best bij voelt. Dat kan heel diverse zijn: Van een vrouwelijke galamake-up tot een over de top dragqueen! Je krijgt een stappenplan feestmake-up cadeau! Ook leer je hoe je wimpers plakt, en/of wimperstukjes aanbrengt. De workshop kost 35 euro per persoon. De workshop gaat door als er tenminste 4 inschrijvingen zijn. Stuur hier een mail en schrijf je in! Incl. Koffie, thee en iets lekkers.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------