WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Masterclasses Visagie!

 

Vind jij het leuk om een leerzame Masterclass Make-up te volgen waarbij je alle tips & trucs krijgt om op je eigen gezicht de perfecte look te creëren, schrijf je dan in! Je krijgt veel aandacht en er wordt goed gekeken naar je huidtype, gezichtsvorm en de tinten die je het mooist staan. Leuk om zelf te doen, of om cadeau te geven!

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren om bij zichzelf de perfecte dag- en avondmake-up aan te brengen.

 

Wat gaan we doen?

We beginnen met de reiniging van het gezicht en het aanbrengen van een primer. Vervolgens leer je hoe je een mooie dagmake-up aanbrengt. Hierna toveren we de dagmake-up om in een Avond-Feestmake-up met Smokey Eyes, incl. wimperstukjes om de look compleet te maken. Ter ondersteuning krijg je een professioneel ontwikkeld stappenplan. Je leert veel over gezichtsvormen, oogvormen, wat wel- en wat niet te doen, welk type foundation het best staat bij jouw huid, en hoe je je huid het mooist egaliseert.

 

Je mag je eigen make-up meebrengen waarmee je gaat werken. Je kunt ook gebruik maken van de make-up in de studio, ter aanvulling, of gewoon omdat je iets nieuws wil proberen.

Inclusief: Certificaat,  hapje, drankje, een professioneel ontwikkeld stappenplan, een beautygift, gebruik alle materialen,  professionele begeleiding. 

 

Wanneer en op welk tijdstip?

Dat bepaal je helemaal zelf! De duur van de Masterclass is ongeveer drie uur.

Hoe te boeken?

Per Masterclass is er een maximale deelname van vijf personen. De prijs bedraagt 50 euro per persoon bij deelname van twee personen. Kom je samen met een groep van max vijf personen, dan betaal je nog maar 40 euro per persoon. Hoe te boeken: Stuur een mail waarbij je aangeeft met hoeveel personen je wilt komen, en wanneer je de Masterclass wil volgen. Je krijgt een bevestiging waarin de wijze van betalen vermeldt staat. Boeken kun je hier!