WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

Professionele Visagie / Hairstyling

 

Wil je voor een speciale gelegenheid perfect worden opgemaakt? Eyecatcher Dordrecht verzorgt voor iedere gelegenheid een passende make-up. Smokey Eyes, Gala, Bruidsmake-up,  Avondmake-up, Gothic, Glitter & Glamour, Jaren 60, enz., iedere stijl is mogelijk. Uiteraard zit hairstyling ook in het pakket.

 

Onze Allround Make-up Artists hebben alle aandacht voor jou alleen en toveren je om tot het stralende middelpunt van iedere gelegenheid. Ook krijg je een persoonlijk make-up advies zodat je precies weet welke stijl en welke make-up het beste bij jou passen. Uiteraard is er een hapje en een drankje en krijg je een beautygift mee naar huis.

Klik hier voor foto's voor en na.

 

Natuurlijk ben je er trots op als je er mooi uitziet. Daarom is het mogelijk om naast de visagie ook professionele fotografie te bestellen. Glamourfoto's zijn een prachtig en blijvend aandenken, zowel digitaal als afgedrukt. Natuurlijk bieden wij niet alleen individuele visagie en fotografie, maar ook voor jou en je beste vriendin (of zus of moeder) met z'n tweeën.

 

Wil je nog meer? Meld je dan aan voor Model Voor Één Dag. Op basis van jouw wensen word je in één of meerdere stijlen opgemaakt door een Allround Make-up Artist, inclusief hairstyling. Daarna volgt er een volledige fotoshoot. Ideaal als je een portfolio van jezelf wil samenstellen, maar ook om die prachtige uitvergroting cadeau te doen aan je vriend of man. Of misschien wil je liever een uitgebreid fotoboek? In principe is alles mogelijk en stel je zelf je pakket samen op basis van jouw wensen.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een reservering maken? Via het contactformulier is dat zo gedaan.