WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Verschillende Workshops.

 

Eyecatcher Dordrecht verzorgt verschillende workshops visagie. In onze studio kunnen groepen van 4 tot 20 personen (afwijkende aantallen in overleg) de fijne kneepjes van het aanbrengen van een stijlvolle make-up leren. Daarna weet u precies hoe u uzelf mooi kunt opmaken voor verschillende gelegenheden. Kijk ook even bij de aanbiedingen op de website!  

 

Het volgen van een workshop is bovendien heel leuk om te doen. Samen met je vriendinnen beleef je een fantastische middag of avond, die je completer kan maken door de workshop te combineren met professionele fotografie. En na afloop ben je helemaal klaar om de nabijgelegen binnenstad van Dordrecht te bezoeken (op loopafstand). Een toparrangement boeken met een professionele Visagie en Hairstyling inclusief Fotoshoot, kan natuurlijk ook!

 

Bij jou thuis.

 

Heb je liever dat wij naar jou komen voor een workshop? Geen probleem! Wij komen graag langs en rekenen bovendien binnen Dordrecht geen reiskosten. Het enige dat je moet verzorgen is een kamer met tafelruimte voor alle deelnemers. Heb je speciale wensen voor de workshop? Neem contact met ons op via onze contactpagina. In overleg is er veel mogelijk.

 

Privéworkshop of inschrijfworkshop. 

 

Wil je graag een workshop volgen maar heb je geen groep van minimaal 6 personen? Geen probleem! Je kunt al een privé-workshop boeken vanaf 2 personen. Ook hebben we regelmatig inschrijfworkshops. Net zo leuk, handig als je geen tijd hebt om zelf een groep op te trommelen en zo leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen! Klik hier voor informatie wanneer er een inschrijfworkshop is.