WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

                          Aanbiedingen!

 

Eyecatcher heeft regelmatig aanbiedingen. Bijna iedere maand is er een nieuwe aanbieding. Kom dus af en toe langs om te kijken of er iets voor je bij zit.

Let op: De maandaanbieding is niet te boeken in combinatie met een kortingsbon of andere aanbieding. Houdt ook de facebookpagina en Instagram van Eyecatcher Dordrecht in de gaten! Daar vind je regelmatig win-akties, en extra kortingen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De perfecte wenkbrauw!

 

Vanaf donderdagavond 12 juli is het bij Eyecatcher Dordrecht mogelijk om je wenkbrauwen perfect in vorm te brengen. Je kunt je wenkbrauwen laten verven, epileren, en een perfecte vorm creëren.

 

We werken met een wenkbrauwspecialist die je goed kan adviseren zodat je met perfect gestylde wenkbrauwen de deur uit gaat.

Prijs: Verven wenbrauwen: € 10,00

Prijs: Epileren wenkbrauwen € 10,00

 

Ter introduktie betaal je voor het verven en epileren van je wenkbrauwen slechts 17,50!

 

Wij zijn speciaal voor dit arrangement open op donderdagavonden van 19.00 tot 21.30.

 

Wel even reserveren, het is altijd druk!

 

Via het contactformulier is dat zo gedaan!

 

 

Aanbieding: Korting Bruidsarrangement!

 

Boek je een Bruidsarrangement met professionele Visagie en Kapsel inclusief Try-out voor je huwelijksdag dan betaal je geen 199 euro maar 150 euro incl. een lipstick naar keuze!

 

Voor boekingen of reservering neem je contact met ons op via onze contactpagina.

 

Wil je iemand een cadeaubon geven voor bijvoorbeeld een professionele visagie, dan kan dat.

Cadeaubonnen zijn er in alle mogelijke prijzen. Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel naar: 06 - 2904 3002 en vraag naar de mogelijkheden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuw!!Allround & Special Make-up Artist, Bridal Make-up & Hair Designer.

 

Introduktiekorting van 325 euro op de gehele opleiding in 2018!

 

Deze cursus speelt in op de behoefte aan Make-up Artists die in staat zijn een look compleet te maken. Creatief denken en thematisch leren werken is hierbij een belangrijk punt. Een aanrader voor cursisten die in één cursusjaar het hele pakket willen volgen. Deze cursus kan niet aan huis worden gegeven.

 

Wat ga je doen?

 

Tijdens deze cursus begin je met de cursus Allround Visagie. Hier leer je alles basisprincipes en weet je hoe je iemand met een rijpere huid opmaakt, een bruid voorziet van een professionele visagie, en leer je hoe je smokey eyes aanbrengt. Voor alle thema's kijk je hier! Vervolgens ga je door met de opleiding "Special Make-up Artist' en volg je de lessen Hairstyling voor visagisten. Hier leer je hoe je een Make-up en Hairstyling voor bijvoorbeeld een catwalk of een bruid ontwerpt en uitvoert in samenhang met het thema. Voor de opleiding 'Hairstyling klik je hier! Je werkt dus aan de hand van thema's en zoekt daarbij het juiste model. Voor alle thema's kijk je hier! Aansluitend volg je de opleiding Bruidsvisagie International en leer je hoe je een bruid met een donkere, Aziatische, Arabische en Indiase huid opmaakt. Hierbij creëer je meteen een passend kapsel.

 

Ook is het de bedoeling  dat je diverse stages doet. Je kunt assisteren bij fotoshoots, mee naar een opnameset of begeleiden bij een workshop e.d.

 

De opleiding bestaat uit 28 lessen van 2,5 uur inclusief examens. Je hebt twee theorie-examens en éen praktijkexamen. De beoordeling bestaat uit het gemiddelde cijfer dat je haalt voor de theorie, de praktijk, en je portfolio dat je digitaal of in een map toont. Na het behalen van je examen ontvang je drie certificaten. 'Allround Visagist en Special make-up Artist'. 'Hairstyling voor visagisten' en het certificaat 'Bruidsvisagie International'. Er zijn maximaal vier leerlingen per klas. Individuele begeleiding vinden we erg belangrijk en daarom zul je bij ons geen grote groepen leerlingen zien in de opleiding.

 

Wat ga je leren?

 

Tijdens de cursus leer je moodboards te maken, thematisch te werken en verdiep je je in kleur, sfeer en diverse stijlen met betrekking tot de Allround Visagie, Catwalk- Fotografie / Make up & Hairstyling. De lessen zijn leuk, creatief, en zorgen voor een goed gevuld portfolio waarbij kunt laten zien dat je verschillende stijlen beheerst. Houdt er rekening mee dat je iedere les een model mee moet brengen, en zeker minimaal drie uur tijd besteedt per week aan voorbereidingen, opdrachten en theorie. 

 

Wat is bij de cursus inbegrepen?

 

De cursus is inclusief:

 • Professioneel ontwikkeld lesmateriaal
 • Een excursie
 • Professioneel penselenset
 • Een starter make-up set ( ruim 35 produkten zoals powders, foundations, eyeshadowpalet, lipsticks, eyeliner etc. t.w.v. 300 euro)
 • Een highlight- en shape palet
 • Een compleet haarpakket zoals beschreven bij de cursus Hairstyling voor Visagisten.
 • Een reinigingsset
 • Dagcréme
 • Examengeld
 • Een theorie-examen ( 2x)
 • Een eindopdracht ( praktijkexamen)
 • Een certificaat. ( 3x)
 • Vijftig procent korting op alle produkten die je tijdens de cursus wil aanschaffen. 

Je werkt verder met je eigen make-up en/of make-up uit de studio en zorgt zelf voor een fohn, krul/steiltang e.d. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van Hairstylingtools in de studio.

 

Het cursusgeld inclusief alle bovenstaande genoemde items bedraagt 2.225 euro inclusief btw. Ter introduktie geldt er een korting van 325 euro bij afname van het hele pakket voor wie zich in 2018 jaar inschrijft.  Je betaalt nog maar 1900 euro voor de cursus inclusief BTW en een enorm pakket extra's! Kijk op de prijslijst voor de startdata.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een cursus volgen? Via het contactformulier is dat zo gedaan.