WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

BruidsMake-up / Kapsel

 

Je bruiloft is de dag van je leven. Alles moet dan perfect zijn, dus ook je Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Dit kun je door ons laten verzorgen. 

 

Als je wilt weten hoe het in zijn werk gaat kun je de informatie hieronder alvast doorlezen.

 

Proefmake-up/ Kapsel:

 

Een aantal weken van te voren kom je langs voor een proef make-up / kapsel zodat precies duidelijk wordt wat het beste bij jou staat en je niet voor verrassingen komt te staan op je trouwdag. Op de dag van het huwelijk wordt je make-up en kapsel gedaan op de locatie waar je op dat moment bent. Voor een kleine meerprijs kunnen ook bruidsgasten zich op laten maken of het kapsel laten doen, op je huwelijksdag.

 

Als je voor de proef komt kun je erop rekenen dat we de tijd nemen. We kijken samen wat je het mooist staat. Natuurlijk kun je ter inspiratie altijd voorbeelden laten zien die je aanspreken. Ook bespreken we tijden de proef alle zaken die belangrijk zijn.

 

Een aantal vragen kun je verwachten zoals:

 

Wanneer is de huwelijksdatum?

Heb je een trouwboeket?

Welke kleur heeft je jurk?

Naar welk kapsel / make-up gaat je voorkeur uit?

Op welke locatie wil je je bruidsmake-up en kapsel gedaan hebben?

Zijn er ook bruidsgasten die een visagie en/of kapsel wensen?

Als je alleen voor de bruidsmake-up boekt, hoe laat komt de kapper?

Hoe laat komt de fotograaf?

Op welk tijdstip wil je uiterlijk klaarstaan?

 

Bruidsmake-up en kapsel zijn zowel apart als gezamenlijk te boeken. Tot de mogelijkheden behoren ook wimperstukjes, wimpers en extra haarstukjes, of haarstuk in de vorm van clip-ins. Uiteraard verzorgen wij ook de trouwfotografie. Daarover kunt u hier meer informatie vinden. Een bruiloft is meestal een drukke en vooral lange dag. Natuurlijk wil je er 's avonds nog net zo prachtig uitzien als 's ochtends. We kunnen daarom 's avonds bij je feest langskomen voor een aanpassing van je make-up en kapsel.

 

Klein Budget?

 

Mocht je beschikken over weinig budget, of wil je je make-up toch liever zelf doen dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van een Low-Budget optie! Klik hier en kijk welke mogelijkheden er zijn. Deze optie is natuurlijk ook geschikt voor bruidsgasten die er op jouw huwelijksdag stralend uit willen zien!

 

Heb je nog andere wensen? Het moet tenslotte wel jullie dag worden. Neem dan contact met ons op. Voor iedere wens is er een oplossing. Trouwens: wij organiseren ook vrijgezellenfeesten!

 

Reserveren:

 

Wil je meer info of gewoon meteen boeken dan kun je hier klikken en een mail sturen waarin je vermeldt wanneer je trouwt, en wanneer je een try-out zou willen doen. Dat kan op doordeweekse dagen 's morgens, 's middags of 's avonds.

 

  •