WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

( Bruids ) Make-up Low Budget.

 

Voor dames en/of bruiden met een low-budget hebben we een mooie oplossing gevonden om er op je huwelijksdag stralend uit te zien! Ook dames die niet gaan trouwen, maar zich mooi willen opmaken voor bijvoorbeeld een bruiloft, feest, gala, of gewoon voor overdag, kunnen hier gebruik van maken. Samen met een goed professioneel stappenplan, ( De klassieke Bruid, Glamour/Avondmake-up met Smokey eyes, Dagmake-up, Vintage-make-up, Rijpere Huid make-up) om te oefenen, kom je stralend voor de dag! De stappenplannen maken deel uit van de cursus, en zijn dus professioneel.

 

Vermeldt welk stappenplan je wilt ontvangen bij je bestelling. Vermeldt je leeftijd, kleur ogen, en huidskleur. Of stuur een foto van jezelf mee met je mail!

 

Wie low-budget een perfecte make-up wil kan gebruik maken van het volgende: Een professioneel stappenplan naar wens inclusief de complete ( nieuwe) set make-up van ruim 15 produkten. Gratis bezorgd in Dordrecht en de Drechtsteden. De waarde van deze box bedraagt normaal ruim 200 euro. Je kunt deze nu bestellen voor slechts 80 euro all incl.

 

Producten:

 

1 Concealer

2 Egaliserende, gladmakende Foundation ( light, medium of dark)

2 Poeder, light, medium of dark)

1 Blush Peach

1 Black Mascara Waterproof

2 Eyeshadows different colours

1 Eyepencil Black

1 Eyeliner Black Waterproof

1 Wenkbrauwpencil Brown 

1 Lipstick

2 lipgloss

1 Professioneel stappenplan om te oefenen.

 

De produkten: Dit betreft een gloednieuwe nooit gebruikte partij van diverse merken voor het geven van cursus of workshops, vanwege teveel voorraad. Je krijgt een doos vol.

 

Hoe te bestellen?

Je krijgt alles in een beautybox thuisgestuurd. De gehele box inclusief professioneel stappenplan, kost je slechts 80 euro! Wat moet je doen: je stuurt via ecd@eyecatcherdordrecht.nl een foto van jezelf. Deze foto wordt gebruikt als analyse voor de juiste kleuren make-up. Daarnaast geef je duidelijk aan welke stijl je het mooist vindt, bijv. Glamour/Avondmake-up of juist klassiek/naturel. En of je nog gebruik maakt van een tanning, of denkt heel bruin te worden in de zomer, als je trouwt. Houdt er rekening mee dat er 3,50 aan verzendkosten bijkomen. Woon je in Dordrecht of de Drechtsteden, dan wordt de box gratis bezorgd!

 

Klik op het contactformulier om te bestellen.

 

55+ Special : De rijpere huid.

 

Soms kan het lastig zijn om te bepalen wat mooi staat, of hoe je de rijpere huid laat stralen zonder terug te grijpen op de make-up van vroeger. Speciaal voor de rijpere huid zijn er stappenplannen ontwikkeld die ervoor zorgen dat je er altijd goed uitziet.

 

Werken op de eigen huid.

 

Speciaal voor dames die graag met leeftijdgenoten workshops volgen, of een leuke visagiecursus willen volgen zijn er mogelijkheden. Zo kan het leren werken op de eigen huid je al veel leren.

 

Cursus Visagie.

 

Wil je samen een visagiecursus doen, gewoon omdat het erg leuk is, of omdat je er beroepsmatig er mee aan de slag wil, kijk dan bij cursussen. Kom je samen met bijvoorbeeld een vriendin dan krijg je een korting van 10 procent beiden. Het programma van de cursus wordt afgestemd op wat jullie willen leren.

 

Privélessen aan huis.

 

De cursussen kunnen ook aan huis worden gegeven als je met minimaal 2 personen de cursus volgt, hier geldt geen korting. Je betaalt dus per persoon de gewone prijs van de cursus. Je volgt samen de privélessen thuis. Binnen de Drechtsteden rekenen we geen reiskosten.

 

Wil je thuis alleen de privélessen volgen, dan komt er een percentage van 30 procent extra op het cursusgeld. In het geval van en cursus op jouw locatie wordt er een vast tijdstip afgesproken voor de les, of wekelijkse lessen. De lesduur betreft 2 uur per les. De bijkomende kosten bedragen alleen de km-vergoeding (als je buiten de Drechtsteden woont) en het eventuele parkeergeld. Woon je op een afstand tot 25 km van Dordrecht, dan kun je hier gebruik van maken.

 

Klik op het contactformulier voor info of een boeking.