WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Bedrijfevenementen en groepsactiviteiten op locatie.

 

Eyecatcher Dordrecht verzorgt tal van workshops en evenementen in het gehele land op de door u gewenste locatie. U kiest vooraf voor een visagieworkshop met één of meerdere stijl(en) naar keuze. U kunt kiezen uit o.a. Smokey Eyes, Avondmake-up, Gala of Glitter en Glamour, en een kleurenanalyse Make-up. Of u laat ons uw personeel voorzien van een professionele visagie om vervolgens een portretfoto en een groepsfoto te laten maken.

 

Ook de workshops zijn te combineren met een professionele fotoshoot. Zo kan iedere deelnemer een of meerdere prachtige foto's ontvangen als aandenken aan een geslaagd bedrijfsevenement. Doordat de deelnemers mooi op de foto gaan zorgt dit voor een positief gevoel, waardoor een visagie workshop van Eyecatcher Dordrecht ook goed is voor de teambuilding.

 

Bedrijfsevenementen van Eyecatcher Dordrecht zijn er voor bedrijven van verschillende omvang. Er kunnen meerdere groepen een parallel programma volgen. In overleg kunnen we oplossingen bedenken voor een passend programma. Er is voor ieder budget wel een mooie invulling.

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u ons boeken? Dat gaat supereenvoudig! Via onze contactpagina kunt u ons bellen voor een afspraak, of een bericht zenden waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.