WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO
Visagie: Olga Skledar
Visagie: Olga Skledar

Bachelorparty

 

Heb je trouwplannen? Of gaat er een goede vriendin binnenkort trouwen? Boek dan een vrijgezellenfeest bij Eyecatcher Dordrecht voor een leuke en gezellige manier om het vrijgezellenbestaan te vieren en af te ronden.

 

Tijdens het vrijgezellenfeest leren jullie op een leuke en eenvoudige manier hoe je een mooie make-up aanbrengt. De Allround Make-up Artist legt uit waar je van te voren aan moet denken, hoe de huid eerst te reinigen en hoe je de make-up aan moet brengen voor het beste effect. Natuurlijk doet zij dit ook voor. De aanstaande bruid is het model! Zij krijgt een professionele visagie aangebracht. Maar daarna gaan jullie zelf aan de slag. En als het even niet lukt wordt je geholpen zodat je altijd een prachtig make-up hebt. Zo zorgt ons vrijgezellenfeest voor een goed gevoel en een prima sfeer.

 

Uiteraard staat de gezelligheid ook voorop. Er zijn hapjes, (zoet en hartig) koffie, thee en sap.  Na afloop krijgen alle deelneemsters een beautygift.

 

Er is al een vrijgezellenfeest voor 30 euro p.p. met een hapje, drankje, en een beautygift voor iedere deelneemster. Wil je er ook een professionele fotoshoot bij, dan kan dat natuurlijk ook. De foto 's worden digitaal bewerkt per mail verzonden naar de hoofdboeker.

 

Een professionele visagie voor allemaal kan natuurlijk ook. Dit betreft hetzelfde arrangement, maar volg je geen workshop. Alle dames worden professioneel opgemaakt en is inclusief fotoshoot.

 

Door onze ligging in het centrum van Dordrecht is een vrijgezellenfeest bij Eyecatcher Dordrecht heel goed te combineren met andere activiteiten. Het Energiehuis, Villa Augustus, Schouwburg Kunstmin, Groothoofdspoort Bellevue, het Dordrechts Museum en de historische binnenstad met winkels, restaurants en cafe's liggen allemaal op loopafstand. Volop mogelijkheden voor een vervolg op het vrijgezellenfeest. We verzorgen ook bruidsmake-up, zowel voor de bruid als voor de gasten. Ook voor een complete trouwreportage kun je bij ons terecht.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een reservering maken? Via het contactformulier is dat zo gedaan.