WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Basispakket: Workshop Visagie!

 

Jezelf mooi opmaken is niet moeilijk, maar je moet het wel eerst leren. Bij Eyecatcher Dordrecht kan dat makkelijk en goedkoop. In onze make-up studio leren jij en je vriendinnen al vanaf 25 euro p.p. incl. beautygift jezelf mooi opmaken voor een feest, voor het uitgaan of voor speciale gebeurtenissen.

 

De Allround Make-up Artist legt eerst uit waar je allemaal op moet letten en doet de basistechnieken voor. Daarna ga je zelf aan de slag met verschillende stijlen: Smokey Eyes, Gala en Glitter & Glamour. Zo heb je voor iedere gelegenheid de mooiste make-up!

 

Natuurlijk krijg je een hapje en een drankje geserveerd. Het basispakket is geschikt voor 6 tot 25 personen (afwijkende aantallen in overleg) en duurt ruim anderhalf uur. Ideaal voor vriendinnengroepen, verjaardagen, voor het uitgaan en voor een feest. En natuurlijk is het ook gewoon heel leuk om te doen!

 

Wil je nog meer? Een basispakket is eenvoudig uit te breiden tot een NextTopModel pakket, tot of een speciale Sweet 16 Party.

 

Zelf je Beauty Workshop thuis geven?

 

Wil je liever zelf een workshop bij jou thuis organiseren? Wij bieden een complete luxe box met alles dat je nodig hebt om een glitter/en glamourworkshop thuis te geven. Het enige dat je nog nodig hebt is een tafel met stoelen en spiegeltjes. De inhoud van de BeautyBox is ruim voldoende voor zes tot tien dames!De box bevat veel inhoud, en kan dus voor veel workshops bij jou thuis of bij een vriendin gebruikt worden, als je besluit de box te houden! Smokey eyes, Gala, dag- of avondmake-up. Deze box is geschikt voor dames vanaf 14 jaar.

 

Inhoud Beautybox, een doos vol make-up produkten:

 

1 Smokey eyes instructievel.

1 pakketje reinigingsdoekjes.

1 reinigingslotion.

1 dagcréme / primer

1 doos tissues.

1 doosje wattenstaafjes.

1 pak wattenschijfjes.

10 poedersponsjes.

6 lipsticks, 6 kleuren.

6 lipglossen, 6 kleuren.

3 keer 1 poeder. Light, medium, dark. (ook geschikt om te highlighten en te shapen)

3 keer 1 foundation. Light, medium, dark.  (ook geschikt om te highlighten en te shapen)

4 keer blush.

2 concealers.

6 eyepencils, 3 bruin, drie zwart.

6 mascara 's, zwart.

6 dozen oogschaduws, verschillende kleuren.

6 verschillende kleuren trendy nagellak.

6 nagelvijlen.

 

Wat kost dit?

 

De box kost 125 euro en is voor deze prijs helemaal van jou!

 

De produkten zijn dermatologisch getest. Bij het aanbrengen van make-up bij kinderen moet er altijd een volwassene bij zijn, om verkeerd gebruik te voorkomen. 

Voor boekingen of een bestelling van de beautybox neem je contact met ons op via onze contactpagina.

 

De box dient uiterlijk twee weken van tevoren besteld te worden, na betaling krijg je bericht wanneer de BeautyBox kan worden opgehaald, of moet worden afgeleverd. Er is ook een BeautyBox voor tieners en volwassenen. De inhoud zie je hier! Je krijgt de box met de produkten zoals op de foto, of indien niet meer leverbaar, soortgelijke produkten. Je kunt van te voren aangeven welke kleuren eyeshadow je aanspreken, daar wordt rekening mee gehouden. Niet alles wat in de box zit, staat op de foto.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een reservering maken? Via het contactformulier is dat zo gedaan.