WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

Samenvatting Algemene Voorwaarden

(in gewoon Nederlands)

 

Waarom zijn er Algemene Voorwaarden in juridisch taalgebruik, als het ook in gewone taal kan?

De Algemene Voorwaarden zijn er niet om jou 'er in te laten stinken', maar bieden ons een bescherming tegen claims bij onvoorziene omstandigheden.

 

Wat voor onvoorziene omstandigheden kunnen er zijn?

Denk bijvoorbeeld aan vertraging door file, ziekte van een Allround Make-up Artist, onenigheid over de betaling, enz.

 

Krijg ik te maken met de Algemene Voorwaarden?

In verreweg de meeste gevallen hebben zowel jij als wij in de praktijk niets met de Algemene Voorwaarden te maken. Jij boekt gewoon een workshop, party, bedrijfsuitje, visagie, fotoshoot of bruidsmake-up en wij leveren dat. Zo zijn we allebei tevreden.

 

Zijn die Algemene Voorwaarden nou echt nodig?

Tot nu toe hebben wij nog nooit een geschil gehad met een klant. Dat willen we graag zo houden en daar doen we dan ook alles aan. Toch willen we uit voorzorg het bedrijf beschermen tegen een toekomstige claim.

 

Wat zijn de belangrijkste Algemene Voorwaarden en wat houden ze in?

art 2: Aanvaarding: door een dienst van Eyecatcher Dordrecht te aanvaarden gaat u accoord met onze Algemene Voorwaarden.

 

art 3: Aanpassing: indien de opdracht tussentijds aangepast wordt (op basis van uw wensen), kunnen de totale kosten ook aangepast worden.

 

art 4: Annuleren: kan tot de dag vóór de opdracht. Een opdracht annuleren kan tot 1 week voor aanvang kosteloos. Daarna brengen we 25% van de kosten in rekening i.v.m. door ons gemaakte kosten ter voorbereiding op de opdracht. Annuleren kan niet meer op de dag van de opdracht; je bent dan het gehele bedrag verschuldigd.

 

art 5: Overmacht: er is geen claim mogelijk indien Eyecatcher Dordrecht door overmacht, zoals ziekte, file of onvoorziene oorzaken, een opdracht niet (op tijd) kan vervullen. We zullen dan zo snel mogelijk de opdracht alsnog vervullen. Indien de opdracht helemaal niet meer doorgaat krijgt u uiteraard vooruitbetaalde kosten terug.

 

art 6: Betaling: Betaling van uw factuur kan vooraf giraal geschieden, of contant direct aansluitend op de geleverde dienst. Facturen voor bedrijven dienen binnen 14 dagen na factuurdatum te worden betaald. Helaas kunt u bij ons niet pinnen. Bij niet (tijdig) betalen brengen we rente en eventuele incassokosten in rekening.

 

art 9: Aansprakelijkheid: Eyecatcher Dordrecht is alleen aansprakelijk voor aantoonbare directe schade die te maken heeft met het handelen van personeel van Eyecatcher Dordrecht, bijvoorbeeld wanneer er een product op uw kleding wordt gemorst. Wij zijn in zulke gevallen alleen aansprakelijk voor de daadwerkelijke kosten van de schade, met een maximum van drie keer uw factuurbedrag.

 

art 9: Aansprakelijkheid: Eyecatcher Dordrecht is niet aansprakelijk voor alle indirecte schade, bijvoorbeeld wanneer u uw hoofd stoot of een vervolgafspraak mist o.i.d.

 

art 13: Intellectueel eigendom: gemaakte foto's blijven het intellectueel eigendom van Eyecatcher Dordrecht. Bij plaatsing op de website zullen we u wel altijd om toestemming vragen.

 

Belangrijk: als er ooit onvoorziene omstandigheden zijn dan gelden de officiële Algemene Voorwaarden. Deze samenvatting is ter verduidelijking; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

Terug naar de officiële Algemene Voorwaarden.