WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Allround & Special Make-up Artist, Bridal Make-up Specialist & Hair Designer. 

 

Deze cursus speelt in op de behoefte aan Make-up Artists die in staat zijn een look compleet te maken. Creatief denken en thematisch leren werken is hierbij een belangrijk punt. Een aanrader voor cursisten die in één cursusjaar het hele pakket willen volgen. Deze cursus kan niet aan huis worden gegeven.

 

Wat ga je doen?

 

Tijdens deze cursus begin je met de cursus Allround Visagie. Hier leer je alles basisprincipes en weet je hoe je iemand met een rijpere huid opmaakt, een bruid voorziet van een professionele visagie, en leer je hoe je smokey eyes aanbrengt. Voor alle thema's kijk je hier! Vervolgens ga je door met de opleiding "Special Make-up Artist' en volg je de lessen Hairstyling voor visagisten. Hier leer je hoe je een Make-up en Hairstyling voor bijvoorbeeld een catwalk of een bruid ontwerpt en uitvoert in samenhang met het thema. Voor de opleiding 'Hairstyling klik je hier! Je werkt dus aan de hand van thema's en zoekt daarbij het juiste model. Voor alle thema's kijk je hier! Aansluitend volg je de opleiding Bruidsvisagie International en leer je hoe je een bruid met een donkere, Aziatische, Arabische en Indiase huid opmaakt. Hierbij creëer je meteen een passend kapsel.

 

Ook is het de bedoeling dat je diverse stages doet. Je kunt assisteren bij fotoshoots, mee naar een opnameset of begeleiden bij een workshop e.d.

 

De opleiding bestaat uit 28 lessen van 2 uur inclusief examens. Je hebt twee theorie-examens en twee praktijkexamens. De beoordeling bestaat uit het gemiddelde cijfer dat je haalt voor de theorie, de praktijk, en je portfolio die je digitaal of in een fysieke map toont. Na het behalen van je examen ontvang je drie certificaten. 'Allround Visagist en Special make-up Artist'. 'Hairstyling voor visagisten' en het certificaat 'Bruidsspecialist'. Er zijn maximaal vier leerlingen per klas. Individuele begeleiding vinden we erg belangrijk en daarom zul je bij ons geen grote groepen leerlingen zien in de opleiding.

 

Wat ga je leren?

 

Tijdens de cursus leer je moodboards te maken, thematisch te werken en verdiep je je in kleur, sfeer en diverse stijlen met betrekking tot de Allround Visagie, Catwalk- Fotografie / Make up & Hairstyling. De lessen zijn leuk, creatief, en zorgen voor een goed gevuld portfolio waarbij kunt laten zien dat je verschillende stijlen beheerst. Houdt er rekening mee dat je iedere les een model mee moet brengen, en zeker minimaal drie uur tijd besteedt per week aan voorbereidingen, opdrachten en theorie. 

 

Wat is bij de cursus inbegrepen?

 

De cursus is inclusief:

 • Professioneel ontwikkeld lesmateriaal
 • Een excursie
 • Stage op filmset, catwalk, fotoshoots of anders.
 • Professioneel penselenset
 • Een starter make-up set ( ruim 45 produkten zoals powders, foundations, eyeshadowpalet, lipsticks, eyeliner etc. t.w.v. 400 euro)
 • Een highlight- en shape palet
 • Een compleet haarpakket zoals beschreven bij de cursus Hairstyling voor Visagisten.
 • Een reinigingsset
 • Examengeld
 • Een theorie-examen ( 2x)
 • Een eindopdracht ( praktijkexamen)
 • Een certificaat. ( 3x)
 • Vijftig procent korting op alle produkten die je tijdens de cursus wil aanschaffen. 

Je werkt verder met je eigen make-up en/of make-up uit de studio en zorgt zelf voor een fohn, krul/steiltang e.d. Je mag natuurlijk ook gebruik maken van Hairstylingtools in de studio.

 

Kijk op de prijslijst voor de prijs van deze cursus en de startdata.

 

Heb je nog vragen? Of wil je een cursus volgen? Via het contactformulier is dat zo gedaan.