WORKSHOPS
WORKSHOPS
BEDRIJFSEVENEMENT
BEDRIJFSEVENEMENT
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
BRUIDSMAKE-UP / KAPSEL
FOTOSHOOTS
FOTOSHOOTS
INDIVIDUEEL
INDIVIDUEEL
WORKSHOPS TIENERS
WORKSHOPS TIENERS
VISAGIE
VISAGIE
BEAUTYFEESTJE
BEAUTYFEESTJE
THEMA MAKE-UP
THEMA MAKE-UP
RIJPERE HUID
RIJPERE HUID
VOOR - EN NA FOTO'S
VOOR - EN NA FOTO'S
CV- PORTFOLIO
CV- PORTFOLIO

 

Make-up & History!!

 

Hou jij van Make-up, en wil je leren hoe je jezelf het best opmaakt in verschillende stijlen dan is dit de cursus voor jou!

 

Ook heel handig! Je leert ook veel over de geschiedenis van vroegere tijden toen make-up nog niet heel vaak werd gebruikt. Daar lees je alles over in je reader.  Geen zorgen, je krijgt geen toets, maar het is gewoon leuk om iets meer te weten over hoe dat vroeger ging!

 

Je volgt 4 praktijklessen waarbij je geen model nodig hebt. Je gaat aan de slag op je eigen gezicht. De lessen bestaan uit 4 thema’s. Tijdens de lessen word je natuurlijk geholpen en steek je meteen wat op over de Egyptische tijd en de jaren 60 van de vorige eeuw. De docent vertelt je alles wat je wilt weten.

 

Natuurlijk gaan we ook aan de slag met de make-up van nu! De laatste les is een les Fantasy-make-up met de nadruk op glitters. Een super glamour-look!

Veelgestelde vragen:

 

Wanneer begint de cursus? De cursus begint op elke keer op een vrijdagmiddag, de eerste vrijdag van de maand. De tijden zijn van 16.30 tot 18.00!

 

Hoeveel kost de cursus? De cursus kost 125 euro voor 4 lessen. Wat krijg ik erbij? Je krijgt veel begeleiding, een theoriemapje en een penselenset. Hoe oud moet ik zijn? Je bent minimaal 13 en maximaal 18.

 

Komen er nog kosten bij? De kosten voor het produktenset bedragen 60 euro met een waarde van minstens 100 euro. Hiervoor krijg je een make-up set dat tenminste bestaat uit foundation, poeder, blush, mascara, kohlpotlood zwart , wenkbrauwpotlood donkerbruin, concealer, 1 groot oogschaduwpalet,1 klein oogschaduwpalet met vijf kleuren, mascara, en 3 lipsticks.

 

Gaat de cursus altijd door? Bij inschrijving van minimaal 4 personen gaat de cursus door.

Les 1: Make-up van nu!

Les 2: Make-up van Cleopatra VII ( 69-30 v. Chr.), Koningin van Egypte!  

Les 3: Make-up van de jaren 60! ( Hippietijd) Eigenlijk ook helemaal van nu!

Les 4:  Glitter- glamourmake-up!! 

Ga hier naartoe, en stuur een mailtje waarbij je je opgeeft voor de eerstvolgende cursus!